Registreren voor dealers

Als zelfstandige dealer is vaak een groot marketingbudget nodig om uzelf locaal goed te profileren en om zichtbaar te zijn voor de eindgebruiker die actief op zoek is naar raamdecoratie. Hoge budgetten zijn nodig om bijvoorbeeld op de eerste pagina van google te staan. Door samen te werken met de Windowstylist app wordt de vakhandel actief gepromoot. Door de dealerlocator bent u altijd te zien voor de consument in uw omgeving. Dus u bent vindbaar op de juiste plek en op het juiste moment.

Effectiever en goedkoper dan een plaatselijke advertentie. De Windowstylist App wordt gebruikt door consumenten, woninginrichters, binnenhuisarchitecten en interieurstylisten om in de situatie te kijken welke raamdecoratie het beste zou passen. Laat de Windowstylist app voor u werken! Door een consument de marker met uw logo mee te geven van de Windowstylist app geeft u de hele showroom mee aan de klant. Terwijl zij thuis rustig vergelijken, kunt u later met gedegen advies de details uitwerken. Zorg dat u vindbaar bent in het uitgebreide dealernetwerk van Windowstylist en meld u nu aan.

De overeenkomst betreft een abonnement met een looptijd van 1 (één) jaar op opname van de bedrijfsgegevens in de mobiele applicatie Windowstylist à €149,-. Windowstylist B.V. verleent de klant/opdrachtnemer toestemming om informatie in de backend van Windowstylist te plaatsen in de gereserveerde gedeeltes. Deze informatie omvat maar is niet beperkt tot afbeeldingen, adresgegevens en bedrijfsinformatie.

Om succesvol de Windowstylist App in te zetten is een actieve promotie van u als dealer belangrijk. U ontvangt eenmalig een compleet marketingpakket t.w.v. €100,- met een uitgebreide handleiding zodat u goed en actief aan de slag kunt. Dit marketingpakket bestaat uit:

  • 250 Windowstylist markers met ruimte voor het plaatsen van eigen logo
  • Video en handleiding voor gebruik op social media en narrowcasting
  • Drukwerk advertentie
  • Banners voor op uw website
  • 10 Promotie stickers
  • 2 Posters
  • Ondersteuning bij marketingactiviteiten door de marketing blauwdruk
Registreer nu